Агяx Карачай отказва участие в края на „Безмилостен град“


Талантливият актьор Фикрет Кушкан, чиято игра зрителите наблюдаваха с вълнение в телевизионната продукция Безмилостен град, не желае да се включи в заснемането на последните епизоди от сериала. Причината за решението на екранния Агях, е трудната обстановка, причинена от пандемията с коронавирус. Въпреки договора, който е подписал за участието си в поредицата, големият турски актьор не желае да се върне на снимачната площадка заради бушуващата в цял свят епидемия. 

Макар и екипът на продуцентската къща Avşar Film да търси диалог с Кушкан, той е категоричен, че не желае да излага здравето си на риск и няма как работата му да е по-важна от собствения живот. 

Актьорът представя медицинско удостоверение за своите неразположения и прави изявление за трудното решение, което му се е наложило да вземе. 

От думите му става ясно, че той е уязвим към ковид пандемията заради хронични заболявания и не желае да излага живота си на допълнителен риск. Турската телевизионна звезда изразява огромното си съжаление, че не може да се снима във финалните епизоди на продукцията Безмилостен град, но смята, че лекарките предписания трябва да се спазват, а здравето е над всичко останало. 

Животът е само един и близките ми се нуждаят от мен, припомни още Кушкан, като не пропусна да благодари на колегите си от Безмилостен град и да им пожелае здраве и успех. 

Актьорът Фикрет Кушкан има биография, достойна за филм. Съдбата му е белязана от семейна трагедия още в детските му години, а след това първият му брак се оказва пълна катастрофа. 

Според някои източници майка му е родена в България, а татко му е родом от Албания.  Въпреки че Кушкан е роден в Истанбул, му се налага да се премести няколко пъти в ранна възраст и има много трудно детство. Баща му умира още преди Кушкан да е навършил 14 години. 

Вследствие на този тежък за семейството момент, Фикрет трябва да порасне много бързо. Докато съучениците му се наслаждават на безгрижно юношество, той се прехранва с работа водопроводчик и дърводелец. 

Въпреки тези си дейности обаче, не спира да мечтае за света на голямото кино. Той следва в Държавната консерватория в Истанбул, а след това успява да превземе сърцата на зрителите, снимайки се в куп сериали. Днес той е известен не само за турските любители на мелодрами, но и в цял свят, като има зад гърба си близо 40 филма. Има също така два брака и три деца. 

Според турските медии звездата вече е успяла да преодолее опасенията си относно ковид пандемията и вече се готви да продължи актьорската си кариера. А най-верните му почитатели нямат търпение отново да се насладят на безупречната игра на Фикрет Кушкан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *