Дживан от Безмилостен град разказа за кошмарното си детство и какво е преобърнало живота му


Идрис Неби Такшкан е сред нашумелите в момента млади и талантливи турски телевизионни таланти. Актьорът, който нашумя много с ролята си на Дживан от Безмилостен град, днес има фенове от цял свят. В детството си обаче е преминал пред много трудности и често е бил пренебрегван от връстниците си. 

Актьорът, роден в Истанбул, свързва детските си години с трудности и нещастия. Родителите му се развеждат още преди да навлезе в юношеството, а на майка му се налага сама да поеме грижите и възпитанието за Идрис и неговата сестра. След разпада на семейството баща и син почти не се срещат. 

Това не е единствената причина за страданията на Идрис. Той не е особено харесван от другите деца заради високи си ръст. Често се налага да търпи подигравки и да се обръщат към него с прякори. Признава, че е имало периоди, в които е избягвал съучениците си и е предпочитал да прекарва времето у дома с видеоигрите. Останалите хлапета не проявяват интерес към Идрис заради неговата непохватност и височина.  

Важен момент в неговия живот е постъпването му в спортно училище. Преди този момент той се пробва като статист, но така и не може да привлече вниманието към себе си заради високия си ръст. След тренировките в новото школо той придобива самоувереност. 

Междувременно негови снимки попадат под вниманието на известни турски режисьори и това се оказва съдбоносен момент за младия талант и той започва да жъне големи успехи. Почитателите на турското кино могат да го видят във Великолепния век, Добри приятели и други хитови продукции. В момента публиката е във възторг от ролята му на Дживан в Безмилостен град

Идрис е талантлив и амбициозен млад мъж, който е готов да различни експерименти в актьорската си кариера. Не се отказва лесно, а любовта на публиката е неговият най-голям стимул. Признава, че се радва много, когато хората го заговарят по улицата и изказват възхищение към актьорската му игра. Веднъж едно момиче толкова се е развълнувало от срещата с него, че почти припаднало. 

Актьорът признава, че подхожда много отговорно към всички свои роли и обсъжда играта си със свои колеги. В Безмилостен град си партнира със Симай Барлас и двамата често коментират изпълненията си преди самите записи. Стараят се напълно да пресъздадат образите, които изпълняват.  

Въпреки големите успехи, които жъне в момента, Идрис не е забравил откъде е тръгнал. Той е благодарен как се е развил животът му и за него шансът да играе заедно с толкова известни и успешни турски актьори е като сбъднат сън. Смята, че само може да се учи от такива големи майстори в киното. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *