Ето какъв ще бъде финалът на втори сезон на Безмилостен град


С много бурни емоции и големи обрати завърши втори сезон на хитовия турски сериал Безмилостен град. Сюжетът на продукция втрещи зрителите и успя да ги разплаче пред малките екрани, след като няколко ярки персонажа намериха своята смърт. 

Един от любимите герои Агях беше покосен от сърдечно заболяване. След неговата кончина с драматична смърт завърши и животът на злодейките Шениз и Джерен, която политат от терасата изключително нелепо. 

Моментът се оказва изключително драматичен и за Дженк, чието семейство се разпада, а за капак на всичко той се оказва покосен от заболяване. 

Промени настъпват и в живота на Дживан и Дамла, които прекратяват отношения, след като той пожелава да стане част от армията.

Към края на Безмилостен град Недим разбира, че неговият братовчед е приет в болнично заведение. Дженк настоява Недим и Джемре да станат законно семейство, както и да се погрижат за малкия Умут. За никого не е изненада, че Недим веднага откликва на тази молба, след което зрителите виждат, че и Дженк си отива от този свят. 

Това обаче не е единственият драматичен обрат. Оказва, че Джемре е живяла в брутална заблуда и не познава своя истински баща, след като Сехер ѝ е представяло друго за истина. Джемре не е на себе си от тази новина, която идва за нея като гръм от ясно небе. Тя изпада в шок и намира успокоение само благодарение на Недим. 

С негова помощ тя открива непознатия мъж, посочен за неин кръвен родител. Но тогава настъпват още по-големи обрати. Предполагаемият татко на Джемре не иска и да чува за нея. Той се страхува, че тя ще му иска пари и се държи крайно враждебно към нея, когато тя го търси и иска да се запознаят. 

Въпреки всички възможни обрати в Безмилостен град накрая все пак щастието и доброто възтържествуват на финала на втори сезон. 

Към края на продукцията блажени моменти разтапят зрителите на сериала. Недим и неговата любима Джемре са законни съпрузи. Те не могат да се нарадват на своята рожба. Двамата имат прекрасен син, наречен Булут. Разбира се, те не са се отказали и от грижите за Умут. Той е вече по-голям, но все така е край тях и ги обича като свое собствено семейство. 

Щастлива развръзка настъпва за Дживан и Дамла. След всички трудности и страдания те са заедно. Женени са и управляват център за възрастни хора. След толкова много драматични събития, сълзи и смърт, втори сезон на Безмилостен град дарява щастие на зрителите и удовлетворение. А те са категорични, че продукцията е невероятна, вълнуваща и издържана във всяко едно отношение. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *