Кои са актрисите – злодейки от Безмилостен град: Бахар Шахин и Мине Тугай


Една турска мелодрама не би могла да бъде толкова успешна без лошите герои в сюжета. В случая на хитовия сериал Безмилостен град образите на злодейките оживяват благодарение на актрисата Мине Тугай и нейната колега на сцената – Бахар Шахин. Двете дами си навлякоха гнева на зрителите в първите епизоди на поредицата, но и предизвикаха огромен интерес. 

Мине Тугай изиграва ролята на Шениз. Актрисата, която вече е разпознаваем за българските почитатели на турски сериали, се е превъплъщавала в разнообразни образи, но и този път успя да надмине себе си в Безмилостен град. 

Красавицата е родом от Коня – бижуто на Кападокия. Може да се похвали с щастливо семейство и близки, който напълно подкрепят всяка нейна мечта. Ето защо, когато решава, че иска да се занимава с актьорско майсторство, тя е записана в специализирано училище. Не закъсняват и първите ѝ участия в театъра. 

След следването ѝ в Истанбулската консерватория, актрисата получава роли и в телевизионни продукции.  И макар някои от ролите ѝ да не са особено големи, Мине Тугай може да се гордее, че е избрана да участва в изключително успешни заглавия като Кварталът на Богатите и Твоят мой живот. 

А какво знаем за екранната Джерен от Безмилостен град? Ролята се изпълнява от красивата актриса Бахар Шахин. В сериала тя играе сладка, но амбициозна и непоколебима млада дама, която не се спира пред нищо, за да постигне целите си. Въпреки миловидната си визия Джерен, изобщо не е наивна и глупава. Тя е лукава, предприемчива и безмилостно следва всеки свой пъклен план. 

Бахар Шахин е родом от Анкара, но като дете се мести няколко пъти. Започва да живее в Истанбул, когато е на дванадесет и това допринася за развитието на нейния актьорски талант. Там тя става част от актьорски състав и дарбата ѝ не остава незабелязана. 

Тя привлича интереса на режисьори и продуценти, след което се оказва на снимачната площадка на няколко сериала. Благодарение на атрактивната си визия и прекрасна игра, тя печели почитатели в цяла Турция и в чужбина (включително и в България след Моят живот), а медиите се интересуват все повече от живота ѝ. 

Най-голям фурор обаче несъмнено настъпва след появата ѝ в Безмилостен град. Тя толкова добре успява да влезе под кожата на злодейката Джерен, че приковава вниманието на зрителите и спира дъха им с шокиращото си коварство.

Пикантна подробност е, че самата актриса успява да внесе напрежение и по време на снимките на Безмилостен град. Слухове я свързват с нейния колега Озан Долунай, който обаче категорично отрича всякакви любовни отношения помежду им. На финала на продукцията се забелязваше хлад в отношенията на актьорския състав, чиито членове преди това публикуваха приятелски кадри заедно. Така и не стана категорично ясно какво е довело до този драстичен обрат. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *