Коварна болест покоси „лошата Шениз“ от Безмилостен град


Безмилостен град е един от най-обсъжданите турски сериали в последно време. Безспорно много силен образ е сериала е героинята Шениз, която е алчна, коварна и пресметлива. 

Безмилостен град ни потапя в историята на Агях Карачай и неговите близки – жена му Шениз и двете му деца Далма и Дженк. Семейството, което живее охолно в Истанбул, дели покрив и с още един човек – това е Недим. Той е син на покойния брат на Агях. Когато бащата на Недим си отива от този свят, той оставя състоянието си и грижите за сина си на неговия чичо. 

Недим обаче е с нарушена подвижност и освен това има смъртен враг в лицето на алчната Шениз. Тя иска да го отстрани от семейството и прави всичко възможно това да се случи. Планът ѝ е на път да се изпълни, когато става ясно, че коварна болест застрашава живота на Агях. Той, от своя страна, се страхува, че ако почине, племенникът му Недим ще остане съвсем беззащитен. Ето защо намисля да намери съпруга на момчето, която да е негова другарка в самотата му. Добрите намерения на Агях обаче привличат лоши хора в техния живот. 

Златотърсачката Нериман научава,че заможният Агях търси половинка за племенника си. Съответно тя изявява желание да омъжи своята внучка Джерен за Недим, с което цялото семейство да получи шанс за разкошен живот и да се спаси от недоимъка. Тук обаче има уловка. Джерен се съгласява да приеме предложението на баба си само защото си мисли, че ще стане жена на чаровния и заможен Дженк. Тя си няма и представа, че трябва да встъпи в брак с горкия Недим…

Безмилостен град успява да грабне вниманието на зрителите с ярките персонажи, с които ни среща, а също и с талантливите и колоритни актьори, които се снимат в продукцията. Сред тях огромно впечатление направи актрисата Мине Тугай, която българските зрители познават и от други сериали. 

Според някои слухове, носещи се в южната ни съседка, Тугай изглежда миловидна, но е доста капризна на снимачната площадка. Говори се, че тя е влизала в пререкания с други свои колеги и атмосферата около нея е напрегната. Това се е случвало и при заснемане на други поредица, където тя буквално е преживяла нервен срив. 

Това обаче е само едната страна на монетата. Самата Мине разкрива, че се е оттегляла от снимачната площадка, защото има аутизъм и изживява сериозни емоционални трудности понякога. Въпреки това се старае да не се оплаква и да продължи да се справя мъжки с ежедневието си, което е изпълнено с доста предизвикателства. Тя подчертава, че не споделя тази толкова лична информация, защото търси съчувствие, а защото иска да окаже морална подкрепа и на много други хора в нейното състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *