Откраднати мечти – Епизод.66 (Ето какво ще видим)


Децата намират убежище в имението. Вижте още какво ще се случи в еп.66 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Аслъ вижда Йомер да носи храна в градината. Той разказва на Левент за странното поведение на момчето. Левент хваща Йомер и децата в градината. Той ги уверява, че са в безопасност в имението. Веднага се обажда на Мерием, за да ѝ съобщи добрата новина, след което организира барбекю за децата. За разлика от Мелис, Улвие се радва да види децата в къщата. Мелис се опитва да се преструва, че изпитва обич към децата. Тя прави всичко възможно, за да впечатли Левента. В бараката идват хора, на които Текин е обещал деца. Нериман е в капан. Мерием, която иска да помогне на леля си, се обажда в полицията. Текин е арестуван.

Бахадр се опитва да убеди майка си, че Мелис е идеалната съпруга за Левент. Това чува Мерием, която току-що е пристигнал в резиденцията. Тя не разбира защо думите им я нараняват толкова много. Междувременно Мелис се възползва от всяка възможност да унижи Мерием и да се сближи с Левент. Улвийе решава да използва усилията на фондацията, за да осигури образование на децата. Левент и Мелис купуват на децата нови дрехи и играчки. Всички, с изключение на Мълчаливия, се забавляват. Оказва се, че момичето е оставило единствената снимка на майка си в бараката. Мерием обещава да я намери. Левент иска да я придружи, но тя, трогнато от поведението на Мелис, отказва.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *