Какво ще видим?

Домът, в който си роден, е твоята съдба – Епизод.128 (Ето какво ще видим)


Баръш казва на Саваш да разбере всичко за Тарък. Несрин се опитва да съблазни Баръш, при това пред очите на Зейнеп. Вижте още какво ще се случи в епизод 128 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате на 1 юли 2022 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 127 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ Зейнеп се справя добре с управлението на компанията. Несрин (Гюлбин) завижда на сестра си. Баръш започва да подозира Тарък.


НА КРАТКО какво се случи в епизод 128 на турския сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 юли 2022 по Diema Family:

Баръш моли Саваш да разбере всичко за Тарък.

Саваш е посърнал, че Емине обръща внимание на Нух, а не на него и Баръш решава да го изненада, като покани на вечеря Емине и Зейнеп.

Зейнеп идва на вечерята в дома на Баръш, като води със себе и Несрин, която Емине въобще не харесва.

Несрин се опитва да съблазни Баръш пред очите на Зейнеп, Саваш и Емине.

Нермин кани Тарък на представянето на менюто в ресторанта. Тарък въобще не се харесва на Али Раза.

Тарък кани Нермин на вечеря, но тя му казва, че е заета, защото ще пробват менюто за ресторанта, който смятат да открият скоро. Нермин го кани и него на дегустацията, за да се запознае със Сакине, Али Раза и Султан, а също така може да даде някоя идея.

Баръш влиза в стаята на брат си и му казва:

-Ще те помоля да направиш нещо, но нека остане между нас.

-Какво отново е станало? -пита Саваш.

-Искам да разбереш всичко за Тарък, в най-малки подробности. Миналото му, настоящето му, буквално всичко – обяснява Баръш.

Саваш му отвръща, че прекалено много си се съсредоточил върху този човек.

-Нима ще дойда при теб без причина? Не познаваш ли брат си? Днес Зейнеп даде интервю. Дойде фотограф, за да я снима. Той покани и Тарък, но той веднага отказа. Показах ти снимки със Зейнеп отпред пред ресторанта. Тарък също беше там, но не са публикували негови снимки. Той забрани публикуването им – казва Баръш.

-Как разбра това? – пита Саваш.

-Днес същият фотограф дойде в компанията. Той каза на Тарък, че се надява този път да не забрани публикуването на снимките. В мен се прокраднаха съмнения. Обадих се в редакцията и се оказа, че е вярно. Помислих си, че това е наистина е странно. Защо го прави? Не знам, може просто да преувеличавам, но трябва да ми помогнеш.

-Добре, остави го на мен – отвръща Саваш.

– Добре, а сега ми кажи какво става с теб. Нещо се е случило в ресторанта? – пита Баръш.

-Емине… Тя не се интересува от работата, мислите ѝ са другаде – отговаря Саваш.

-Къде? – пита брат му.

-Не знам. Тя се грижи за всичко в ресторанта, дори помага при ремонта, но забрави да изпрати един документ на клиент. Тя не помнеше. Кой знае за какво си мисли – обяснява Саваш.

-Тя не се интересува от работата или от теб? – пита Баръш.

-Какво говориш? Какво значение има това? Не очаквам внимание от никого, Баръш! Достатъчно е тя просто да си върши работата. Не искам да върша работата на всички – „пали“ се Саваш.

-Всичко е наред, успокой се. Това е Емине, ти сам я нае, имай малко търпение. Добре, докато чичо е там, а ти си тук, защо да не направя план за тази вечер? – пита Баръш.

-Какъв план? – не разбира Саваш.

-Това е изненада, без въпроси – отговаря Баръш.

Нермин споделя на Зейнеп и Несрин, че за откриването на ресторанта Али Раза е сготвил риба, но е изцапал цялата кухня и сега Сакене му е бясна.

В този момент Баръш се обажда на Зейнеп, след което казва на майка си, че няма за може да дойде в ресторанта, защото Баръш и е казал, че Саваш е разтроен и затова иска да му направи изненада, затова двете с Емине ще отидат да вечерят в дома на Баръш.

-Аз поканих и г-н Тарък, като си мислих, че и вие ще дойде – казва Нермин.

-Добре мамо, вие отидете. Несрин искаш ли, да дойдеш с вас в дома на Баръш- кани я Зейнеп.

Несрин веднага се съгласява.

Емине пристига в дома на Баръш и със Саваш се извиняват един на друг. След малко пристигат Зейнеп и Несрин. Емине не е особено доволна, че Зейнеп е поканила Несрин и не се държи много любезно с нея.

Ставайки от маста Несрин пада в ръцете на Баръш, като се оправдава, че ѝ се е завило свят.

Несрин предлага да поиграят „на шише“ като в детските си години….

В разгара на играта Несрин иска от Баръш да танцува с нея.

Виждаме как Емине и Зейнеп се споглеждат, а Саваш внимателно наблюдава брат си и Несрин. Явно Баръш забелязва, че Несрин се опитва да флиртува с него, но той приключва танца с нея и хваща Зейнеп за ръка и двамата се понасят във вихъра на танца.

Виждаме, че Несрин изглежда недоволна.

В ресторанта пристига Тарък, като носи подарък – кафе машина. Получава се комична ситуация, когато Тарък пита Али Раза от колко време са женени със Султан.

Действието прескача на следващия ден в дома на Баръш, където в градината си говорят Баръш, Саваш и Али Раза.

Али Раза казва на Баръш, че трябва да поговорят със Зейнеп за подготовката за сватбата, защото ще трябва време, за организация, а и трябва нова къща да изберат.

-Ако се местиш в нова къща, то нека да е някъде наблизо – казва Саваш.

-Ти мислиш ли, че аз ще те оставя? – пита Баръш барт си а след това добавя. -Чичо, не се притеснявай! Сватбата, организацията, къщата – всичко е лесно!

Темата на разговора се сменя и Саваш казва, че Зейнеп снощи е била много щастлива, независимо, че Несрин и Емине постоянно са ѝ пречили, а Емине видимо не харесвала Несрин.

-Аз не знам, дали на Емине е допаднала Несрин, аз със сигурност не харесах брат ѝ. Баръш ти внимавай за този тип, защото съвсем не ми вдъхва доверие! – заявява Али Раза.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *