„Малки убийства“, епизод 97 какво ще се случи?


Вижте какво ще се случи в епизод 97 на турския сериал „Малки убийства“, който може да гледате от 16.00 ч. на 7 юни 2021 по bTV.

Точно когато Арзу се кани да удари Мерве по главата, Бурджу се появява на партито за голяма изненада на Арзу, която е обхваната от силен страх за Пелин. Притеснението ѝ се засилва с всеки изминал миг, тъй като Пелин не вдига телефона си.

Мехмед бърза към тържеството, за да спре Арзу. Бурку налива отровата, която е взела от Пелин, в питието на Арзу. Когато Мехмет най-накрая стига до къщата на Оя, животът на Арзу виси на косъм. Притеснена Арзу оставя питието си. Докато търси Арзу, Мехмед среща Бурджу и я предупреждава да стои далече от семейството му. Арзу и Бурджу се сблъскват.

Серхан разкрива, че Елиф все още заплашва Оя.

Арзу пита Бурджу какво е направила на Пелин, а тя отговаря, че я е убила. Арзу и Бурджу се сбиват. Мерве и Оя успяват да влязат в заключената стая, където се намират Арзу и Бурджу. Мерве изпраща Бурджу в болницата. Оя почиства раните на Арзу и я пита какво се е случило. Арзу казва, че Бурчу е можело да я убие. Тя иска да разкаже на Оя за Пелин.

Едип пристига на партито и веднага се натъква на потресаваща сцена.

Гледайте турския сериал „Малки убийства“ всеки делничен ден от 16.00 ч. по bTV.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *