Какво ще видим?

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 8 (Ето какво ще видим)


Дерин казва на майка си, че е пред къщата на Бахар.

Подозирайки, че Волкан е при Асия, тя казва на шофьора да я остави на улицата и да тръгва, а когато остава сама, става от количката и поглежда през оградата към двора на Асия.

Тя разпознава Арас и се чуди какво прави той там.

Мелих излиза на улицата да посрещне Дерин и я вижда изправена.

Мелих е изненадан да види, че племенницата му Дерин може да ходи, но не се издава.

Асия научава, че ключът, който намериха с Арас, може да отвори старите имения, построени в Текирдаг.

Дерин и Мелих отиват в дома на Асия. Дерин разбира, че Арас има амнезия и си спомня, че се познават от Лондон. Разбира се, не казва на никого.

Докато вечеря с Деря, Кадир разбира, че Арас не помни нищо.

Али предлага на Арас да играят заедно. Мъжът се съгласява.

Асия трябва да върне Арас в болницата, но на улицата се засича с Дерин и Волкан. Последният предлага да го закара, но Асия отказва.

Дерин разпитва мъжа си за Арас.

Арас разпитва Асия за Волкан и защо са се развели. Тя му отговаря, че я е мамил. Арас получава някакви мътни спомени, в които са включени момче и жена.

На следващия ден Волкан се събужда с Дерин в леглото и забелязва, че единият й крак е върху неговите. Пита я как е възможно, а тя твърди, че той го е сложил.

Мелих казва на Гьонюл, че Дерин е била изправена и може да ходи. Двамата разбират, че Дерин лъже, че е парализирана, за да задържи Волкан близо до себе си и че се нуждае от помощта на психиатър.

Гьонюл моли брат си да мълчи засега.

Дерин иска да намери Лейла, жена, която познава Арас. За целта планира да пътува до Лондон.

Джерен заявява на Нил, че не я притеснява присъствието й, защото знае, че историята й със Селчук е приключила.

Волкан се притеснява, че Асия е постоянно с Арас и ще бъде наранена, защото не знаят произхода и характера на Арас. Деря се опитва да го успокои. Волкан се надява този мъж да изчезне от живота на Асия.

Арас и Асия отиват на едно от предполагаемите места, откъдето може да е ключът. Арас вижда една къща и се затичва към нея. Въпреки че се надява да си спомни, той не успява. Асия го утешава.

Арас започва да има спомени и си спомня името си.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *