„Не пускай ръката ми“, еп.11 (Diema Family) – (01-ноември) какво ще се случи…


Г-жа Фериде се връща при семейството си, но преди това прави така, че Азра да не отиде на интервюто за работа. Мерт се обажда на Азра, а Дженк се обажда на полицията и с Азра отива в къщата, където може би е Мерт, но момчето вече не е там. Вижте още какво ще се случи в еп.11 на турския сериал „Не пускай ръката ми“, който може да гледате на 1 ноември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

„Не пускай ръката ми“, еп.11 (Diema Family) – какво ще се случи…

В епизод 10 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азми кани Азра на събеседване. Тарък предлага работа на Гьонюл в ресторанта си. Азра разбира, че Сумру е взела парите от застраховката на баща ѝ, а тя я лъже, че с тях е изплатила дълговете. Г-жа Фериде подлага на изпитание търпението на Азра, но тя се справя и издържа на всички нейни капризи.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 11 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 1 ноември 2021 по Diema Family:

  • Г-жа Фериде се връща при семейството си, но преди това прави така, че Азра да не отиде на интервюто за работа.
  • Гьонюл започва работа в ресторанта на Тарък.
  • Дженк отива в къщата на Азра и ѝ се ядосва, че не е отишла на интервюто, но в същото време се обажда Мерт, но Фатма, така се казва жената, при която е Мерт, го вижда, че говори по телефона и му го взема.
  • Дженк уведомява полицията и след като разбира адреса на къщата, в която може би е Мерт, тръгва с Азра, но Фатма и Мерт са идчезнали.
  • Азми се прави на добър и загрижен за бъдещото на Джен пред майка му.
  • Мелис кани гаджето си Ефкан на вечеря, но той май се интересува само от парите ѝ.

Г-жа Фериде се връща при семейството си, но преди това прави така, че Азра да не отиде на интервюто за работа в нейната фирма.

Гьонюл започва работа в ресторанта на Тарък.

Дженк след като разбира, че Азра не е пристигнала за интервюто, се опитва да се свърже с нея, но телефонът ѝ е изключен и Дженк се притеснява, че може да се случило нещо с нея.

Дженк предупреждава шефа си Метин, за да не си помисли, че си е тръгнал, че има много важна работа и ще излезе, но ще се върне, а човекът на Азми отново го провокира, но Дженк с един юмрук го сваля на земята.

Човекът на Азми отива с Метин при Азми, за да подаде жалба срещу Дженк, но Метин казва на Азми, че Дженк няма вина, защото е бил провокиран.

Разбираме, че новата секретарка на Месуд е приятелка на Сумру…

Сумру моли Джансу да не и се сърди и ѝ предлага утре да покани Дженк и приятели, за да отпразнува рождения си ден, а тя ще организира всичко.

Дженк отива в къщата на Азра и ѝ се ядосва, че не е отишла на интервюто, но в същото време телефона на Азра звъни, тя вдига и чува гласа на брат си, който взе тайно телефона от жената, която го държи насила в къщата си.

– Мерт, къде си, сега ще дойда те взема – казва Азра и го пита къде е?

– Това е къща, има една жена, но аз се страхувам, Азра – казва Мерт

Азра казва на Мерт да даде телефона на жената, но той ѝ казва, че тя спи.

В същото време Дженк казва на Азра да включи телефона на високоговорител и пита Мерт, дали може да излезе от тази къща. Мерт се опитва да излезе, но казва че е заключено, Дженк му казва, тихо да се огледа за ключове, но Мерт им казва, че не ги намира.

Азра казва на брат си, да ѝ разкаже къде се намира, да погледне през прозореца и да ѝ каже, какво вижда? Мерт ѝ казва, че вижда, дървета, градина, малки къщи… Азра го пита, дали е високо, а той ѝ казва, че не е, Азра му казва да скочи през прозореца. Мерт тръгва да отваря прозореца, но Фатма, така се казва жената, при която е Мерт, го вижда, че говори по телефона и му го взема.

Азра притеснена казва на Дженк, че жената е изключила телефона, а Дженк и казва, да се опита да и се обади, но Азра му казва, че телефона е изключен.

В същото време Фатма казва на изплашения Мерт, че тъкмо го е намерила и на никой няма да го даде и двамата ще бъдат много щастливи.

Дженк уведомява полицията и им казва номера от който е звънял Мерт, за да може, чрез него да разберат, къде се намира момчето, че той не е могъл да обясни много добре.

След като полицията казва на Дженк адреса, Дженк и Азра се втурват към къщата, в която предполагат, че е Мерт, но Фатма и момчето са изчезнали, но Азра вижда тениската на Мерт по която има кръв и изпада в паника, че нещо лошо може да се е случило с брат ѝ.

– Азра успокои се, ако трябва земята ще обърна, но ще намерим Мерт! – обещава Дженк.

Азми се прави на добър и загрижен за бъдещото на Джен пред майка му.

Азми отива при Серап и ѝ казва, че Дженк е пребил един от работниците в кухнята, а той е решен да ги съди. Серап го пита, дали може да оправи нещата, а той ѝ казва, че няма да допусне да има дело, защото ще се отрази зле на компанията, но г-жа Фериде ще разбере всичко, няма как да го скрие от нея, но той може да ѝ каже, че нещата са преувеличени, а Серап му казва, че ако го направи, ще му бъде много благодарна.

Г-жа Фериде предупреждава шофьора си Хасан, че всичко, което се е случило, ще си остане между тях двамата, а след това му казва да пусне обява във всички вестници на първа страница за това момче и му дава листовката, която взе от дома на Азра.

Г-жа Фериде се прибира и вижда Азми да излиза от къщата ѝ, и е много изненадана, какво е правил?

Мелис казва на майка си, че си има приятел, който се казва Ефкан и иска да го запознае с нея, защото от дълго време са заедно. Серап първо е изненадана, а след това се съгласява, като казва на дъщеря си да го покани на вечеря довечера, докато баба ѝ все още не се е прибрала.

Серап дава нареждане на готвачката, какво да сготви за вечеря, че ще имат много важен гост.

– Кой е този, важен гост? – пита г-жа Фериде, а Серап е изненадана да види свекърва си, но най-вече така облечена…

– Мамо, ние се притеснихме, защо не ни предупреди, че няма да се прибираш, ако не беше Хасан… Но г-жа Фериде я прекъсна и ѝ казва, че следващият път ще я предупреди и я пита, защо е идвал Азми. Серап ѝ казва, че е идвал да ги пита, дали имат нужда от нещо…

– И кой е гостът ни, тази вечер? – пита отново г-жа Фериде, а Серап ѝ казва, че Ефкан, а тя я пита, кой е той?

Мелис кани гаджето си Ефкан на вечеря, но той май се интересува само от парите ѝ.

Ефкан пие кафе с Арзу, с която явно е в много близки отношения, а когато Мелис радостна му се обажда, че майка ѝ го кани на вечера, Ефкан се връща радостен при Арзу и ѝ казва, че са го поканили на бизнес-вечеря, която е много важна за неговото бъдеще.

Г-жа Фериде се съгласява Ефкан да дойде на вечеря, но тъй като Дженк е мъжът в къщата им и той трябва да присъства и пита Серап, дали Дженк знае, а тя ѝ отвръща, че не, но ще му се обади, за да го предупреди.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *