Откраднати мечти – Епизод.122 (Ето какво ще видим)


Аслъ се надява, че в тортата, която Бахадър ѝ е поръчал, е скрил годежен пръстен. Започва да я разравя, но не открива нищо.

От хосписа звънят на Бахадър и го уведомяват, че Хюлия ще бъде изписана. Щом разбира, Аслъ остава шокирана.

Мерием осъзнава, че е нежелана в дома на семейсто Метеханоулу, и решава да си тръгне, но Йомер настоява да му прочете приказка.

Малкият събира ръцете на батко си Левент и кака си Левент и им казва, че се обичат и трябва да бъдат заедно.

Мелис се появява в стаята и вижда Мерием и Левент хванати за ръка. Злодейката моли Мерием да поговорят насаме и я укорява за своеволието ѝ. Предупреждава я да стои далеч от Левент и Йомер, както е обещала.

След неколкократни безуспешни опита да се свърже с Айше по телефона, Джемил пристига в дома на Сафие и предава на любимата си писмо, в което ѝ признава любовта си.

Джемил моли Аслъ да му даде втори шанс и да започнат на чисто.

Текин идва в съзнание и разярен се насочва към дома на семейство Метеханоулу. Там го посреща Мелис, която го моли да се успокои и да не всява смут.

Текин отказва да послуша съвета на Мелис и на няколко пъти се опитва да нахлуе в имението. Мелис обаче успява да го разубеди.

Сафие излиза от кухнята, за да провери кой е звънял на вратата. През това време Джемил успява да се скрие.

Малкият Йомерчо настоява Мерием да му приготви любимата супа. Тя се съгласява и отива в кухнята.

Мелис се опитва да убеди Текин да овладее гнева си. Той едва успява да се сдържи, но се зарича да унищожи Левент.

Айше прочита любовното писмо от Джемил и не може да повярва, че и той е влюбен в нея. Девойката е на седмото небе от щастие и не сдържа емоциите си.

Левент отива в кухнята и помага на Мерием в приготвянето на супата за Йомерчо. Двамата на няколко пъти докосват ръцете си и се споглеждат неволно.

В този момент Улвие също пристига в кухнята и недвусмислено подсказва на Мерием, че няма място в дома ѝ. Мерием се разстройва.

След като Левент се оттегля, Яшар идва при Мерием и я пита защо се е омъжила за Текин. Мерием съзира, че Левент стои зад вратата, и за да изпълни „моралния си дълг“ към Текин, заявява, че се е омъжила за него по любов.

Левент дочува думите на любимата си и остава шокиран.

Заповядайте в официалната група на сериала „Откраднати мечти“ там ще намерите епизоди, снимки и информация свързани с него – https://www.facebook.com/groups/5202515733099975

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *