Какво ще видим?

Откраднати мечти – Епизод.51 (Ето какво ще видим)


Вижте още какво ще се случи в еп.51 на турския сериал „Откраднати мечти“.

Мелис тайно дава на Хюля силно сънотворно лекарство. Тя не може да позволи на разтрепераната си сестра да я издаде. Загрижени за състоянието на Хюля, семейството искат да я заведат на лекар. Мелис обаче ги убеждава да не го правят.

Айше се опитва безуспешно да говори с Левент. Накрая тя моли Джемил да убеди Левент, че Мерием и Текин нямат нищо общо помежду си. Левент не вярва на думите на приятеля си, но е убеден от случайно подслушан телефонен разговор на Текин, в който той признава, че Мерием не изпитва никакви чувства към него. На Левент му е трудно да скрие задоволството си.

Мелис предлага на Левент друг начин за спасяване на холдинга, като си партнира с италианеца. Докато жената се подготвя за съвместното им бизнес пътуване до Милано, Левент се опитва да намери човек, който да им помогне да измъкнат холдинга от проблемите.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *