Какво ще видим?

Откраднати мечти – Епизод.75 (Ето какво ще видим)


Айше се съгласява да се омъжи за Доган! Вижте още какво ще се случи в еп.75 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Левент се опитва да разбере чувствата на Мерием. Мерием също започва да осъзнава чувствата си към Левент, но не си позволява да мисли, че някой като него може да мисли за нея по този начин. Междувременно загриженият Джемил посещава Айше в дома ѝ. Тя му съобщава, че напуска работата си и заминава за Германия. Нериман възнамерява да помогне на Доган в усилията му да спечели Айше. Заедно те довеждат Сафие до заключението, че омъжването на дъщеря ѝ за Доган е най-доброто решение. Джемил решава да разбере какво се крие зад тази странна ситуация.

Текин нарежда на Дурмуш да отвлече Йомер от имението. Дурмуш обаче е изплашен от Кудрет, който му казва да стои далеч от момчето. Сафие се опитва да убеди Айше да се омъжи за Доган. Тя не може повече да понася страданията на майка си и накрая се съгласява. Мерием се опитва да убеди Левент, че е останала в имението само заради Йомер, но поведението ѝ само го убеждава, че тя отвръща на чувствата му.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *