Откраднати мечти – Епизод.81 (Ето какво ще видим)


Мелис не иска Левент да признае любовта си към Мерием. Вижте още какво ще се случи в еп.81 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Гюлназ се запознава с Мерием и изпитва голяма симпатия към нея. Мелис дочува разговор между Левент и Джемил, по време на който Левент казва на приятеля си, че възнамерява да признае любовта си на Мерием. Завладяна от ревност, Мелис е готова на всичко, за да предотврати това.

Кудрет се измъква от ръцете на Текин и се заклева да си отмъсти. Скоро Гюлназ разбира, че Аслъ се опитва да спечели благоволението на Бахадир. След сватбата Джемил и Айше заживяват заедно. Айше се чувства много неудобно и й е трудно да скрие чувствата си към Джемил. Кудрет възнамерява да признае всичко на Левент. Това е осуетено от Текин, който този път се справя окончателно с Кудрет. Мелис признава любовта си на Левент. Мерием и Бахадир стават случайни свидетели на техния разговор.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *