Какво ще видим?

„Вятърничав“, еп.208 (Diema Family) – какво ще се случи…


Миран и Фърат искат да разберат, кой се е опитал да го убие. Насух казва на Фисун, че мирът между тях е приключил. Дилшах е много щастлива, че дъщеря ѝ е при нея и започва да гледа на Миран като свой син. Вижте още какво ще се случи в еп.208 на турския сериал „Вятърничав“, който може да гледате на 27 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 207 на турския сериал „Вятърничав“ Миран се прибира от летището с осиновената дъщеря на Дилшах. Азизе казва на Фисун, че дъщеря ѝ е жива и ѝ казва да спре хората си, а в замяна тя ще ѝ каже къде да открие дъщеря си. Фисун прави опити да спре хората си, но не успява и Миран и Азра катастрофират, но за щастие оцеляват. Миран знае, че катастрофата не е била инцидент.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 208 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 октомври 2021 по Diema Family.

 • Миран и Фърат искат да разберат, кой се е опитал да го убие.
 • Дилшах е много щастлива, че Миран и доведе Азра, както обеща.
 • Джихан отново предупреждава Фисун, че брат му заема много важно място в живота му и не иска той да страда.
 • Ярен е като обезумяла, защото навсякъде вижда призрака на Харун.
 • Насух казва на Фисун, че мирът между тях е приключил.
 • Насух с изненада разбира, че Азизе е взела бебето на Фисун.
 • Дилшах казва на Миран, че Азизе е предизвикала катастрофата, защото иска да вземе Азра.
 • Азизе се обажда на Раян, за да разбере как е Миран и казва на Раян да се грижи за себе си и Миран, а останалото тя ще реши.
 • Дилшах се сърди на Раян, че е разговаряла с Азизе.
 • Азат по-погрешка влиза в стаята на Гюнул, вместо на Ярен.
 • На закуска Дилашах нарича за първи път Миран свои син, от което Миран се просълзява.

Миран и Фърат искат да разберат, кой се е опитал да го убие.

Миран казва на Фърат, че това не е било катастрофа, а камионът се е блъснал в тях, а преди ден на гробището са стреляли по тях и трябва да открият шофьора на камиона, но всички трябва да си мислят, че е катастрофа, но Хазар чува разговора им и ядосан влиза при тях.

– Синко, наистина ли, това не е било катастрофа, камионът нарочно ли те блъсна?

Но влиза Раян и ги пита, какво е станало, защо са млъкнали като е влязла, а Миран ѝ казва, че са си разказвали случки от живота в болницата. Раян му казва, че са му разрешили да си ходи, още тази вечер.

Раян си спомня колко притеснена е била Азизе, когато днес е търсила Миран и разбира, че тя е знаела за всичко от самото начало, затова е дошла у тях. Раян иска да и се обади, но не си открива телефона, а вижда Азра, която ѝ подава ръка, за да се запознаят, защото в суматохата не са успели.Този текст е копиран от pоTV.bg

Дилшах е много щастлива, че Миран и доведе Азра, както обеща.

Азра, Раян и Миран подкрепян от Хазар и Фърат се прибират в новия им дом.

– Мамо, излез, доведох дъщеря ти – провиква се Милан.

Дилшах предпазливо излиза, но след като вижда Азра много се радва и силно я прегръща, но вижда Миран и притеснена отива при него и пита, какво се е случило с него, а след това казва на Хазар, защо я е излъгал, че си Миран всичко е наред, но Миран ѝ казва, че той е много добре и нищо му няма.Този текст е копиран от pоTV.bg

Джихан отново предупреждава Фисун, че брат му заема много важно място в живота му и не иска той да страда.

Джихан пристига при Фисун и ѝ казва, че Миран е катастрофирал и за малко не е умрял. Тя го пита, дали ако е бил умрял, той ще страда за него, а Джихан ѝ отговоря, че той не, но брат му много ще страда.

– Виж, г-жа Фисун, огънят, който ти запали, опари и брат ми, но аз те бях предупредил, че брат ми заема много важно място в живота ми и те предупредих, а тя му казва, че той ѝ е казал, че не иска брат му да пострада и тя изпълнила даденото му обещание.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Ярен е като обезумяла, защото навсякъде вижда призрака на Харун.

Фисун разбира, че дъщеря ѝ е тук в Медиат и заповядва да приготвят колата. Гюнул се прибира и казва на леля си, че Миран е претрпял катастрофа и тя е била в болницата, при което чуват ужасен шум от стаята на Ярен, където Хандан моли Джихан да направи нещо, защото от как се е събудила, тя се държала като полудяла. Ярен моли баща си, да направи нещо, защото Харун не искал да си върви, а тя много пъти го е молила да му прости…

Насух казва на Фисун, че мирът между тях е приключил.

Насух прегражда пътя на колата на Фисун и я измъква от нея, без да се страхува, че хората ѝ са насочили пистолет в него, като ѝ казва, че е изгубил търпение и ѝ казва да нареди на хората си да стрелят в него, а тя казва на хората си да не стрелят, защото той е по-възрастен и трябва да го уважават, което кара Насух да се ядоса още повече и казва на Фисун, да игра открито, а не зад гърба му.

– Чуй ме много добре, Фисун, ако се приближиш още един път до Миран или, до които и да било от моето семейство, ще те убия със собствените си ръце.

В същото време покрай тях минава Фърат и слиза от автомобила си и казва на хората на Фисун да свалят пистолетите си, а след това маха Насух, който е хванал Фисун за гърлото и му казва да дойде на себе си, а Насух все още бесен казва, че който посегне на децата му ще си има работа с него.Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Насух с изненада разбира, че Азизе е взела бебето на Фисун.

– Аз се заклех, Насух, че всичко, който са близки на Азизе, са мои врагове – казва Фисун, а след това казва на Насух, че Азизе, която толкова обича и защитава е една мерзавка, която е откраднала нейното бебе.

– Г-н Насух, нима сега е момента, да се разправяш с Фисун и да рискуваш живота на цялото семейство – казва Фърат, но той не го чува, защото се е замислил, върху чутото от Фисун и се опитва да се свърже с Азизе, но тя си е изключила телефона.

Миран казва на Раян, че докато е бил в безсъзнание е видял тяхната дъщеря, която е искала той да остане с нея, но той не останал, защото тя го чакала с техния син….

Дилшах казва на Миран, че Азизе е предизвикала катастрофата, защото иска да вземе Азра.

В този момент влиза Дилшах и моли Раян да ги остави за малко с Миран. Дилшах казва на Миран, че това не е катастрофа, а работа на Азизе, защото е искала да и вземе Азра, защото преди много години е сключила договор с Азизе, а Миран ѝ казва, че Азра смята, че Азизе е добра. Дилшах му казва, че Азизе я е изучила, но тази катастрофа, а Миран я успокоява, че Азра нищо няма да разбере, и че никой няма да им навреди.

Азизе се обажда на Раян, за да разбере как е Миран и казва на Раян да се грижи за себе си и Миран, а останалото тя ще реши.

Азизе се обажда на Раян, за да разбере как е Миран, а тя ѝ казва, че е добре и спи, но я пита, че днес това не е било катастрофа, а Азизе ѝ казва, да не се вълнува и да се грижи за себе си и Миран, а другото тя ще реши.Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Дилшах се сърди на Раян, че е разговаряла с Азизе.

Хазар казва на Азат, че Миран крие нещо за катастрофата, защото това не е нещастен случай, а камионът нарочно ги е блъснал. В същото време Азат вижда Миран, който излиза от портите на къщата, но му прави знак, да не го издава пред баща му. Азат казва на чичо си, че ще направи всичко, за да разбере и го моли да се прибира. След което отива при Миран и го пита как, а той му казва, че се е отървал леко. Миран казва на Азат, че знае, че баща му много се притеснява за него, затова не иска да го занимава, за да не мисли за това.

Миран се връща в леглото и отново си слага системата, за да не заподозре Раян, че е излизал. Раян идва и му казва, че иска като заспи и след това като се събуди да е забравила ужасът, който е преживяла днес.

Събуждайки се Раян чува, че Миран бълнува и разбира, че е вдигнал висока температура и се опитва да я свали като му прави компреси с вода и след няколко часа борба Миран идва на себе си и благодари на Раян, че винаги е до него и го спасява.

Азат по-погрешка влиза в стаята на Гюнул, вместо на Ярен.

Азат се обажда на Шейда, за да му отвори, а след това му казва, че е дошъл много рано, но като разбрал от майка си, че Ярен не е добре, веднага е дошъл, а Шейда му казва, че Ярен е в много ужасно състояние, като побъркана е след смъртта на Харун, дори се принудили да ѝ сменят стаята, защото на Ярен се привиждал Харун, но се надява, че сега като види брат си, ще и стане по-добре. Азат го пита, в коя стая е, а той му казва, че стаята в ляво, тази на г-жа Султан. Азат пише съобщение на майка си, дали станали и дали може да влезе, но бърка стаите и влиза в стаята на Гюнул, която все още се мотае по нощница, която е доста секси. Азат се извинява и ѝ казва, че е объркал стаите….

На закуска Дилашах нарича за първи път Миран свои син, от което Миран се просълзява.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *