Какво ще видим?

Вятърничав – Епизод 31 (Ето какво ще видим)


Миран остава до Реян през цялата нощ, притеснен за състоянието й след ухапването от скорпиона. През нощта Реян бълнува, молейки Миран да не си тръгва.

Джанер разговаря с Азат, а той му споделя цялата си болка. Младежът решава да му съдейства и му казва, че знае къде се намира Реян.

Азизе отново пита Фърат къде е внука й, а той й отвръща, че е отишъл в Мадрин, за да си почине. Господарката се усъмнява и пита сина на Есма дали не я лъже, но той я уверява, че казва истината.

В същото време и Гьонюл се опитва да се свърже със съпруга си, но той не отговаря на повикванията й.

Миран ляга до Реян и я прегръща. Целува я, а тя се събужда и казва, че не чувства краката си.

Миран държи да заведе Реян в болницата, но дядото на Мелике го спира и го уверява, че е нормално момичето да загуби сили заради отровата.

Насаме старият пита Миран дали е влюбен в Реян, а той му признава, че я обича с цялото си сърце.

В същото време Азат идва в къщата на Мелике, а Миран му се нахвърля и му казва да си върви.

Двамата се сбиват, а дядото на Мелике се опитва да ги разтърве, като казва, че щом се събуди, Реян сама ще реши с кого да си тръгне.

Миран и Азат прекарват цялата нощ пред къщата в очакване на решението на Реян.

Азат обвинява Миран, че е прекършил крилата на братовчедка му, и го уверява, че ако трябва, ще чака цял живот тя да отвърне на чувствата му.

На сутринта Реян се събужда, а когато отваря очите си, вижда Миран. Гневна, девойката излиза на двора, където попада на Азат.

Реян обяснява на братовчед си, че е избягала от конака, защото е имала нужда да остане насаме, за да помисли.

Азат се обнадеждава от отговора на Реян и й отвръща, че ще я чака, докато е жив. Миран се опитва да се намеси в разговора им, но Реян го заставя да мълчи.

Азизе казва на Фърат, че знае, че прикрива Миран, и го предупреждава, че ще носи отговорност, ако внука й отново доведе Реян.

Старата е решена да предприеме крайни действия и се свързва с адвоката си.

Реян отива при Миран и го кара да свали пръстена, който й е сложил, докато спи.

Гюл признава на Зехра, че се е срещнала тайно с Миран и му е казал къде се крие кака й. Тя веднага отива при Хазар и го заставя да прибере дъщеря им час по-скоро.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *