Какво ще видим?

10-годишният Калоян Гешев е новият „Taлант на България“


10-годишният Калоян Гешев от София е новият „Taлант на България“ в седмия сезон на „България търси талант“ по bTV. Той се яви в шоуто с невероятни умения по скоростни изчисления.

Младият математик спечели титлата и наградата от 50 000 лв. в шоуто, благодарение на уникалните си способности и вота на зрителите – с убедителна преднина пред втория претендент.

На финала Калоян опита да постави световен рекорд по скоростно изчисляване и реши на живо десет задачи с 5-цифрени числа за по-добро време от очакваното, като допусна само една грешка. Тя му попречи да постави рекорда си официално, но не му попречи да е победител в седмия сезон на грандиозното шоу.

Водещите – Сашо Кадиев и Дани Петканов съобщиха, че лично са свидетели как Калоян е решил задачите цели четири пъти преди финала – всеки път по време на репетициите, но явно напрежението и емоциите от живото изпълнение са оказали своето влияние.

„Чувствам се много щастлив, че спечелих тази огромна награда“, каза малкият-голям математик от сцената и поздрави останалите страхотни таланти, които останаха след него.

След дълго отсъствие от музикалната сцена, специален гост бе Руши, който представи хита си „Всичко се връща“ – с нов, ефектен аранжимент, танц и визия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *