Сериали

Как да гледаш стари и нови турски сериали онлайн


Турските сериали са едни от най-обичаните, но и сред най-недолюбваните. Общо взето, няма вариант човек да остане равнодушен към мелодрамите в турските продукции, които всъщност са характерни за голяма част от народните на Балканите. 

Интересно е обаче, че турските сериали успяват да намерят почва не само у нас, но и в цял свят. А интернет пространството предлага все повече възможности за гледане на стари нови турски сериали онлайн. Така можете да се наслаждавате на стари поредици, които ви липсват или да видите нови заглавия, които все още не са били излъчвани по българските телевизии. 

Нека да разгледаме и кои са най-лесните и достъпни начини за гледане на турски сериали онлайн:

Онлайн порталите за излъчване на турски сериалии ни дават възможност да се насладим на любимите си истории от всяко едно устройство, поддържащо интернет. Вече не се налага да спорите с близките си за телевизора, а можете да си пуснете любим турски сериал на таблета или смартфона например. 

За целта можете да ползвате Nova Play или другата известна платформа в България – а именно VOYO.  Недостатъкът на първата опция е, че рекламите по време на излъчваните предавания не са никак малко, докато при втората този проблем не е налице, но пък се изисква и платен абонамент. 

Ако търсите и други варианти за стрийминг, не липсват и международни предложения. Нефликс например е световна класика, когато говорим за платформи, излъчващи сериали. Тук ще намерите огромно разнообразие от стари и нови турски сериали онлайн. Като можете да сте сигурни, че платформата ще ви предложи само най-доброто. 

Ако ви се гледат стари и нови турски сериали онлайн, може да пробвате и Disney+, а също и Amazon Prime – няма да останете разочаровани. Някой от най-добрите заглавия, прославили се в цял свят ще бъдат на ваше разположение именно там. 

YouTube също не бива да се подценява, когато търсим възможности за гледане на турски телевизионни поредици. Различни канали предлагат нови и малко по-стари сериали от този тип, като има и достатъчно желаещи да качват видеа със субтитри на български език. 

В интернет пространството любителите на турски сериали могат да се възползват и от чуждестранни канали, където ще намерят най-желаното от турското кино. Такива например са kinemania.tv  и turkfans.com . Ако пък търсите варианти с български субтитри, можете да се спрете и на askim-bg.com или пък noviseriali.com

Турските сериали са истински феномен сред любителите на телевизия и стрийминг платформи. Някои от най-големите имена в този бранш са 1001 нощ, Великолепният век, Север юг, Елиф, Езел и много други. Някои от най-хитовите сериали от южната ни съседка са били излъчвани в повече от 80 страни в целия свят, а по изнасяне на онлайн поредици за момента само Съединените американски щати успяват да изпреварят Турция. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *