ТВ Новини

Дамла Сьонмез с нова роля


Макар в момента да продължава да се снима в един от излъчващите се сериали в Турция, Дамла Сьонмез вече избра следващата си роля. Изключително популярната актриса, позната у нас от „Една любовна история“ (Bir Aşk Hikayesi) и „Войната на розите“ (Güllerin Savaşı), се присъединява към актьорския състав на един от хитовите турски интернет-сериали.

34-годишната Дамла, снимаща се през последните две години в хитовото криминале „Пропаст“ (Çukur), чийто финал предстои след броени седмици, предстои да вземе участие в интернет-сериала „Уважение“ (Saygı). Проектът на дигиталната платформа за развлекателно съдържание BluTV направи премиерата си миналата година в Турция, като предстои да бъде подновен с втори сезон. Именно в него Сьонмез ще се снима с ключова роля. Тя е подписала договор с продуцентска компания Inter Medya, снимаща „Уважение“.

Напомняме, че „Уважение“ е оглавяван от изключително популярните Мирай ДанерБоран Кузум и Неджат Ишлер. Очаква се във втория му сезон Дамла Сьонмез да партнира на Неджат. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *