Не пускай ръката ми – Епизод.195 (Ето какво ще видим)


Дженк не може да признае пред всички, че Азра е болна, а и не може да понесе, че всички живеят в блажено безгрижие. Дженк решава да направи изненада на Азра, за да ѝ разкаже тъжната истина. Баръш открива кой е присвоил пари от компанията. Вижте още какво ще се случи в еп.195 на турския сериал „Не пускай ръката ми“, който може да гледате на 18 юли 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 195 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 18 юли 2022 по Diema Family:

Серап се стреми да поддържа добри отношения с Дамла.

Дамла дава подаръка на баща си на Азра и всички изглеждат щастливи.

Дженк не може да признае пред всички, че Азра е болна, а и не може да понесе, че всички живеят в блажено безгрижие.

Дженк решава да направи изненада на Азра, за да ѝ разкаже тъжната истина.

Хюлия открива дневника на Дамла в чантата на Сумру и разбира, че е се е излъгала, че приятелката ѝ се е променила. За нейна изненада Гюркан и Серап също застават на страната на Сумру.

Баръш е изненадан, когато открива кой е присвоил пари от компанията.

Серап се стреми да поддържа добри отношения с Дамла.

Дамла дава подаръка на баща си на Азра и всички изглеждат щастливи от новия живот.

Дженк не може да признае пред всички, че Азра е болна, а и не може да понесе, че всички живеят в блажено безгрижие.

Баръш води Сумру на вечеря, а там те се срещат с д-р Тюркян и разбираме, че лекарката е приятелка от детството на Баръш. Тюркян го пита за съпругата му, а Баръш ѝ отговаря, че жена му е изчезнала и не знае къде е от доста време и с дъщеря си са започнали нов живот.

-Не знам да се радвам или да се разстройвам? – пита Тюркан.

-Радвай се – казва Баръш, като хваща ръката на Сумру и добавя, че са много щастливи, а Сумру го потвърждава.

В хода на разговора, лекарката им дава пример за това, че в живота има и тъжни и радостни неща, като двойката, която е дошла при нея за преглед, момичето е бременно, но трябва да направи аборт, за да живее…

Действието се пренася в имението, където Дженк тръгва да казва истината на Азра за положението ѝ, но в този момент Азра казва на Дженк, че не може да си помръдне пръстите ръката и много я боли. Дженк ѝ казва, че веднага ще се обади на лекарката.

Действието се връща в ресторанта. Телефонът на лекарката звъни и тя се извинява на Баръш и Сумру, че трябва да се обади, защото ѝ звъни двойката, за която им говорила преди малко.

Дженк пита лекарката, какво да направят, а тя им казва да запазят спокойствие, докато пристъпът премине и отново му напомня да поговори с жена си и каже истината.

-Дженк, с нашето бебе нищо, няма да се случи, нали? – пита Дженк.

-Азра, нищо няма да се случи с бебето, просто си уморена. Ела да си починеш – отговаря Дженк, като ѝ помага да стигне до леглото.

Сутринта Дженк предлага на Азра да се махнат за известно време от тук, за да останат малко насаме.

-Къде ще отидем? – пита Азра.

-Изненада, ще разбереш – отговаря Дженк.

В кафето Хюлия търси някакъв документ, а младежът, който работи в кафето ѝ казва, че го е дал на Сумру, а тя го е прибрала в чантата си. Хюлия вижда чантата на Сумру и вижда и документа, но зад него вижда дневника на Дамла.

В същото време Сумру уговаря Баръш да поканят Серап на вечеря.

Сумру отива в кафето, а Хюлия ѝ показва дневника на Дамла и я пита, какво е това и да не лъже, защото е прочела. Докато двете се карат идва Гюркан и ги пита, какво става, а Хюлия му отвръща, че обичайното, че Сумру си вре носа в личните работи на хората.

Гюркан казва, че той е дал този дневник на Сумру.

-Сумру, Дженк и Азра се оказват прави, ти си забъркана в брака на Дамла и Арда – отвръща Хюлия.

Гюркан отвръща, че няма нищо такова, защото Арда и Дамла се обичат.

-Не ви вярвам и не знам, защо защитавате Сумру?! Единственото, което знам е, че не мога да те защитавам, Сумру – отвръща Хюлия и ядосана излиза от кафето.

-Хюлия е права, ти си разбрала за катастрофата, не е ли така? – пита Гюркан, като прелиства дневника.

-И какво?! Не търси тези страници! Аз не съм глупачка! Разбираш ли, че Хюлия, ще отиде и ще разкаже на всички – казва Сумру.

-И аз така мисля, а като каже на Баръш, ти си загубена – отвръща Гюркан.

-Ако аз падна и ти ще паднеш, имай го на предвид – предупреждава гя.

-Интересно ми е, как ще излезеш от това, Господ да ти е на помощ – казва Гюркан и оставя Сумру сама.

Дженк прави изненада на Азра, като я води на много красиво място.

Хюлия отива при Серап и ѝ признава какво току-що е разбрала, че Сумру е планирала всичко, но противно на очакванията на Хюлия, Серап защитава Сумру и ѝ казва, че не знае някой неща, затова си мисли, че Сумру има пръст в брака на Дамла и Арда. След като Хюлия си тръгва разбираме, че Гюркан се е обадил на Серап и ѝ обяснява, че той е дал дневника на Сумру, за да го скрие, но Хюлия го отрила, и е разбрала нещата по-грешно и е дошъл края на света, и я убеждава, че Сумру няма никакво отношение в брака между Арда и Дамла, а Хюлия с времето ще разбере, че всичко е разбрала погрешно.

Баръш разбира, кой си е присвоил пари от компанията, когато се отегли в Мугла.Той не може да повярва, че това е най-довереният му човек и приятел – Гюркан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *