Какво ще видим?

Не пускай ръката ми – Епизод.200 (Ето какво ще видим)


Дженк и Азра отново се карат и ядосан Дженк ѝ казва истината, че е много болна и може да умре. Тя най-накрая се съгласява да започне лечение и признава, че знае какво я очаква, тъй като майка ѝ починала от същото заболяване… Вижте още какво ще се случи в еп.200 на турския сериал „Не пускай ръката ми“, който може да гледате на 25 юли 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 200 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 25 юли 2022 по Diema Family:

Азра изчезва от имението, а д-р Тюркан настоява да се започне лечение.

Вместо да заведе Азра на летището, Гюркян я отвежда в имението на Челен.

Дженк и Азра отново се карат и ядосан Дженк ѝ признава, че е много болна и може да умре.

Цялото семейство е разтърсено от новината, а Азра най-накрая се съгласява да започне лечение и признава, че знае какво я очаква, тъй като майка ѝ починала от същото заболяване…

Сумру разбира, че Гюркан е направил нещо на Баръш, и го изнудва. Когато Гюркан се съгласява на всички нейни искания, Сумру подозира, че той нещо планира нещо…

След като Гюркан не можа да разубеди Азра да ходи при Баръш, той ѝ предлага да я закара до летището, а тя се съгласява. Гюркан казва на Азра, че изглежда уморена и ѝ предлага да подремне, а като стигнат на летището той ще я събуди, а Азра се съгласява.

В същото време д-р Тюркян се обажда на Дженк, за да му каже, че нямат време, а той ѝ обещава още днес да отидат при нея с Азра.

Азра се събужда от звука на телефона си и оглеждайки се казва на Гюркан, че това не е пътя за летището, къде я кара, а той ѝ отговаря, че като пристигнат ще види.

В същото време Дженк получава някакво съобщение на телефона си и казва на Ерсой да го чака в имението, а той ще се върне след малко.

Виждаме, че Гюркан спира с колата си, в която е Азра пред имението.

-Какво става? Защо сме тук, ти нали ми обеща да ми помогнеш? – пита Азра.

-Аз те докарах тук, именно защото искам да ти помогна – отговаря Гюркан.

Азра слиза от колата, а Дженк излиза от имението и я моли да влезе вътре, за да поговорят, а Азра с неохота се съгласява.

Азра влиза в имението и отива в градината и пита Дженк, за какво иска още да говорят, като тя е била на лекар и разбрала, това което трябва да знае, а сега се опитва да го забрави.

-Азра трябва да отидем при лекарката – настоява Дженк.

-Защо, Дженк, за да се почувстваш по-добре ли, защото разбра, че няма да имаме повече деца?! Аз няма да ти позволя да ме водиш насам-натам, за да се почувстваш по-добре – казва ядосана Азра.

В същото време камерата ни показва, че от тераса г-жа Фериде и Серап чуват техния разговор.

-Дженк, не разбираш ли, че аз искам да остана сама и излекувам раните си! Защо не искаш да го разбереш? – пита Азра.

-Защото ако не се лекуваш ще умреш – крещи Дженк и най-накрая каза истината…

Азра е шокирана от думите му, а Серап, която не знаеше, че Азра е болна също.

Двете със свекърва си слизат и тръгват към тях.

-Какво? Как ще умра? За какво говориш? – пита Азра.

-Аз не исках така да ти го кажа, но истината е, че трябва да се лекуваш, аз затова взех това трудно решение – казва Дженк.

-Аз нищо не разбирам… за каква смърт говориш сега, Дженк? – пита притеснена тя.

-Лекарката каза, че лечението може да помогне – обяснява Дженк.

-Дженк, за каква болест говориш? – пита Серап.

-Дженк, откога знаеш? Аз бях бременна, щях да стана майка, а сега ми казваш, че ще умра? – не разбира какво става Азра.

Дженк я уверява, че няма да умре, защото д-р Тюркян е излекувала много хора с диагноза, като нейната.

-Разбра – казва Азра, като погледът ѝ се рее в нищото.

Дженк я прегръща и се опитва да я убеди, че двамата ще се справят с всичко.

Гюркан получава съобщение: „Аз съм в офиса, ти май подцени Сумру“. В същото време виждаме Сумру, която седи на стола на Баръш в офиса му и държи неговия телефон.

Гюркан пристига в офиса и пита Сумру какво търси във фирмата, а тя му показва телефона на Баръш и го пита, какво прави у него?! Къде е скрил Баръш, като се опитва да излъже всички?!

-Ти си тази, която е дошла с телефона на Баръш и ми говориш сега някакви глупости. От два дни ти търсиш Баръш, а сега се появяваш с телефона му, какво може да си помисли човек за теб, след като знае колко мръсно е твоето минало – отвръща Гюркан.

-Какво искаш да кажеш, че аз съм ядосана на Баръш и затова съм го убила? – пита Сумру.

-Ти вече един път лежа в психиатрията за такава работа, но някак си успя да се отървеш… – припомня ѝ Гюркан.

-Аз ще отида в полицията и ще им дам този телефон и всичко ще им разкажа – заканва се Сумру.

-И какво ще направиш с един блокиран телефон, който не се знае от къде си взела? – пита Гюркан като се усмихва ехидно.

Сумру му казва, че нищо, тя ще отиде и ще разкаже на полицията, а Гюркан я пита направи какво иска?

Сумру иска от Гюркан да подпишат нов договор за партньорство, само на нейно име, защото Хюлия няма да участва, при това за 5 години.

Излизайки от фирмата Сумру подозира, че Гюркан е замислил нещо, след като така лесно се е съгласил на всичко, което тя е поискала…

Разбираме, че Гюркан нарочно е оставил телефона на Баръш на видно място, за да може Сумру лесно да го намери.

Дженк признава на Азра, че се е опитвал да ѝ каже за болестта, но все не успявал.

-Аз не мислех, че ситуацията е такава, когато говореше за лечение, аз си мислех за друго. Добре, но има ли шанс да се излекувам? – пита Азра. Дженк я уверява, че има.

Дженк и Азра влизат в къщата, където ги чакат Арда, Серап и г-жа Фериде, която пред да дойдат Азра и Дженк, каза на останалите, че трябва цялото семейство да подкрепят Азра в този труден момент. Арда прегръща Азра и ѝ се извинява, като казва, че не е знаел. Дженк ѝ казва, че не е казал на никой от семейството, защото сам не е знаел какво да прави.

Дженк казва, че отиват при лекарката, а г-жа Фериде казва, че ще дойде с тях.

Азра, Дженк и г-жа Фериде са при д-р Тюркян, където Азра казва на лекарката, че майка ѝ е починала от същата болест, независимо, че се е лекувала, нищо не е помогнало. Докторката ѝ обяснява, че медицината е напреднала и има надежда тя да се излекува.

-Това, което казвате, дава надежда, но надали ще повлияе на резултата – казва Азра.

-Аз знам, че сега не виждате изход, но вие още не сте започнали да се лекувате, аз толкова пациенти съм излекувала. Ако искате да победите, трябва да сте силни и да имате надежда – обяснява лекарката.

Азра се съгласява да започне лечението.

Сумру отива при Серап и се опитва да я предупреди, че Гюркян може да се опита да навреди на семейството ѝ. Серап не смята, че Сумру се е променила и я гони от имението.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *