Какво ще видим?

Не пускай ръката ми – Епизод.206 (Ето какво ще видим)


Какво се случва в епизод 206 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 2 август 2022 по Diema Family:

Ерсой признава на г-жа Фериде, че е направил предложение на Ширин, но всичко се е случило толкова бързо, че не е успял да поиска нейното разрешение. Г-жа Фериде му признава, че отдавна всички са знаели за тяхната любов.

Дженк престава да го крие и казва на Азра, че Баръш е мъртъв и Танем живее с тях, тъй като той я посочил за нейна настойница.

Серап отива в затвора при Сумру, за да ѝ даде урок. Сумру се радва да я види и се оплаква от условията и това, как останалите затворнички се отнасят с нея, а Серап ѝ отвръща, че човек не умира, докато не изпита това, което е причинил на другите и я пита, дали си спомня, как Азра е лежала в същия затвор без да е виновна.

-Как? Аз я измъкнах от тук! – отвръща Сумру.

-Азра попадна тук, заради твоите показания, при това в деня на сватбата ѝ. Тя имаше мечти и планове, а ти всичко съсипа – припомня ѝ Серап.

-Знам, че съм виновна за някой неща, но сега не съм виновна за това – оправдава се Сумру.

-Така по-добре ще разбереш, какво е преживяла Азра и никога повече не ми се обаждай – отвръща ѝ Серап и си тръгва, а Сумру крещи след нея да се върне.

Дженк води Азра на гроба на Баръш, а тя го моли да ѝ прости, че не е успяла да го опази. Азра казва, че за Сумру го е предупреждавала, но за Гюркян не е предполагала, че може да бъде толкова лош човек.

Дженк успокоява Азра, че дори и да е била до Баръш, тя е нямало да може да го предпази от Гюркян, защото той се оказал много подъл човек.

В този момент г-жа Фериде води Танем… Азра и Танем се прегръщат, а малкото момиченце казва на Азра, че много ѝ е липсвала. Азра отговаря, че и на нея тя много ѝ е липсвала.

-Азра, вуйчо отиде при мама, но ти не ме оставяй! – казва Танем.

-Няма да те оставя, моя единствена! Винаги ще бъда до теб! – отговаря Азра.

Минават две години и изглежда, че чудото се е случило: Азра и Дженк вече са родители на близнаци, а Ширин и Ерсой също имат дете.

Вилата е пълна с бебешки плач, а двамата бащи спят много малко, защото се грижат за децата…. Но както ще видите бавачката на децата е по-скоро Арда.

Ширин пита Азра, дали е казала на Дженк, че е бременна, защото още малко и всички ще разберат, а Азра ѝ отговаря, че не смее, защото след близнаците, Дженк може да припадне. Ширин казва, че трябва заедно да съобщят и на Дженк, и Ерсой (Ширин също е бременна).

В същото време г-жа Фериде предлага на Ягмур, като приключи с университета, да дойде при нея в компанията, защото си търси асистент, но си забравя при нея портфейла. Ягмур се обажда на г-жа Фериде, за да ѝ съобщи и я пита, къде да ѝ предаде портфейла, а тя я кани в имението.

Азра отива при Дженк и му казва да седне, че има нещо да му каже. Той я пита, дали е хубаво?

-Първият път се зарадва като научи – отвръща Азра, а Арда и Ерсой се смеят, защото разбират за какво става дума.

-Дам, поздравявам ви – казва Арда, а Ерсой му казва, да не се разстройва, защото ще се наспи след година. Азра казва на Дженк да не се разстройва, защото този път обещава да не са близнаци и се обръща към Ерсой, който се шегува с Дженк, че Ширин също има да му каже нещо.

Ерсой се обръща към жена си и я моли да каже, че това е шега.

-Не, не е шега! – отговаря тя.

-Поздравления и ти ще се наспиш след година – връща си Дженк.

В имението подготвят изненада за рожденият ден на г-жа Фериде, тя е трогната до сълзи… Възрастната жена най-накрая получава това, за което е копнееше: цялото семейство е заедно и всички изглеждат щастливи.

Г-жа Фериде представя Ягмур на семейството и им съобщава, че наследството или по-точно това, което е останало от него го оставя на Ягмур.

Всички са изненадани.

Дженк се усмихва и казва нещо на ухото на Азра, като гледа Арда.

-Разбрах – отговаря и се усмихва Азра.

-Какво си шепнете? – пита Арда.

-Така се прави изненада – казва г-жа Фериде и казва на момичето да седне.

Ягмур сяда до Арда и двамата се запознават.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *