Не пускай ръката ми – Епизод.36 (Какво ще видим) 6-ти декември


Серап гони Азра. Хюлия разбира, че Месут е дал пари на Сумру и решава по хитър начин да си ги върне. Дженк казва на баба си, че Азра я е изхвърлила от живота си, затова и тя трябва да го направи, но тя му казва, че ще отиде при нея, за да го чуе лично. Азра скрива истината от г-жа Фериде, но Хюсние и разказва всичко. Вижте още какво ще се случи в еп.36 на турския сериал „Не пускай ръката ми“, който може да гледате на 6 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 35 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Дженк се вижда с баба си в болницата и я моли да му прости, че не е могъл да им попречи. Дженк не позволява на Азра да се види с баба му, но и казва, че откак тя е влязла в живота му, само го лъже и че много е сгрешил, но вече тя е никоя за него! Азми и Серап си мислят, че г-жа Фериде не е наистина наред с главата, затова не са я пуснали от болницата. Г-жа Фериде е много изненадана, след като разбира, защо лекарката не я е пуснала да си ходи и коя е тя в действителност.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 36 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 6 декември 2021 по Diema Family:

  • Директорката на детският дом, в който отиде Фатма с Мерт е изненадана от неговия талант да свири на пияно и предлага тя да се погрижи за образованието му.
  • Серап гони Азра
  • Хюлия разбира, че Месут е дал пари на Сумру и решава как да си ги върне.
  • Дженк казва на баба си, че Азра я е изхвърлила от живота си, затова и тя трябва да го направи, но тя му казва, че ще отиде при нея, за да го чуе лично
  • Азар се опитва да скрие от г-жа Фериде, защо не е могла да дойде при нея в болницата, но Хюсние всичко и разказва.

Сумру връща на Месут подписана от нея разписката, че е получила пари от него…

Месут и Хюлия коментират случилите се събития, а на Месут му е много интересно, какви показания е дала Сумру в полицията, но според Хюлия, Сумру е хитра и ще се измъкне невредима и от тази работа… Месут коментира, че семейство Челен са тръгнали да съдят грешният човек, защото Сумру е златотърсачката.

Мерт се събужда посреднощ в детския дом и отива да свири на пианото, така събужда всички деца. Фатма е притеснена, че директорката ще ги изгони, но тя е изненадана от таланта на Мерт да свири на пиано и казва на Фатма, че тя ще се погрижи за неговото обучение.

Азра споделя на леля Хюснийе, че е решила повече да не ходи на работа в ресторанта, докато я обвиняват в мошеничество, защото и тя има гордост, а Хюснийе и казва, че ако разбере Фериде много ще се ядоса, че е оставила работата.

Серап гони Азра

В същото време идва Серап и казва на Азра, че иска тя да напусне тази къща. Хюснийе пита Серап, дали се чува какви ги говори, а тя и отговоря, че откак се е появила Азра в техния живот, само лоши неща им се случват, а вчерашните събития са били последните капки…

Азра казва, че не е искала това наследство…, но Серап я прекъсва и ѝ казва, че рано или късно, те чрез съда ще си вземат дела, който им се полага, но г-жа Фериде сега е заради нея в болницата, за да доказва, че не е луда.

-Г-жа Фериде е напълно здрава и доказателства на нея не ѝ трябват! – казва Азра.

-Затова ли, лекарят не е подписал заключението си? – опитва се да каже Серап, че свекърва ѝ, май не е съвсем наред и продължава: Виж, Азра, ти вредиш на свекърва ми, ти я объркваш, затова трябва да изчезнеш от живота ни!

-Ти, от чий дом, кой гониш? – пита Хюснийе.

-От къщата на г-жа Фериде, гоня Азра – имаш ли още въпроси г-жа Хюснийе?! – бясна е Серап и казва на Азра, да си помисли, за да не стане по-лошо за нея и си тръгва.

Азра е разбита, защото разбира, че леля ѝ Шекер все още е в болница и си мисли, че те всичко са планирали…

Азми се обажда на Сумру, за да и каже, че и е намерил едно симпатично кафе, което се дава под наем и ѝ казва, че са подписали справката за психичното здраве на г-жа Фериде и тя е напълно здрава.

Азми иска от Сумру да му разкаже всичко, което знае за брата на Азра, къде и кога са го отвлекли, защото си мисли, че ако върне Мерт на Азра, тя завинаги ще си отиде от живота на г-жа Фериде.

Азра решава да си тръгне…

Хюлия разбира, че Месут е дал пари на Сумру и решава как да си ги върне.

Хюлия намира документа, в която пише, че Месут е дал пари на Сумру.

Хюлия не се издава пред Месут, че знае, но предлага на Сумру да и стане партньор в новото кафе, което Азми ѝ намери, а Сумру веднага приема предложението ѝ. Сумру и казва, че трябва да направят договор, но Хюлия вади документа, който намери у Месут и казва на Сумру, че вече е направила такъв с Месут, но парите са нейни.

Сумру се обажда на Месут и му казва, че тя го е предупредила да не крие от жена си, че и е станал партньор и сега тя е изпаднала в трудно положение пред Хюлия.

Дженк казва на баба си, че Азра я е изхвърлила от живота си, затова и тя трябва да го направи, но тя му казва, че ще отиде при нея, за да провери.

Г-жа Фериде излиза от болницата с Дженк, който и казва, че пред болницата я чакат Мелис, Арда и майка му…. Г-жа Фериде пита, дали Азра ще дойде и моли Дженк да и се обади, за да поговори тя с нея, но той казва на баба си, че е време да изхвърли Азра от живота си, както го е направила Азра.

Г-жа Фериде пита Дженк, дали Азра му е казала това…

-Бабо, ти знаеш, че Азра е причината за всичките ни проблеми.

-Ти уверен ли си? Защото аз не мисля така!

Дженк казва, че не оправдава майка си, но тя е направила цялата тази глупост, заради Азра…. И нека да оставят Азра да върви по своя път….

Пред болницата Серап и Мелис посрещат г-жа Фериде, а Дженк ѝ казва, че ако иска да се качи в неговата кола, но баба му казва, че ще ходи при Азра и казва на Хасан да тръгват.

-Бабо, не отивай!

-Дженк, няма сили да споря с теб! Аз също искам да чуя, че Азра си е тръгнала от моя живот!

Г-жа Фериде заминава, а Азра казва на майка си, че баба и няма да им прости така лесно!

Леля Хюснийе моли Азра да ѝ направи чай, преди да си е тръгнала, а след това любимата ѝ супа, и накрая я моли да не си тръгва… и в този момент пристига г-жа Фериде, която заради думите на Дженк се държи студено с Азра.

Азар се опитва да скрие от г-жа Фериде, защо не е могла да дойде при нея в болницата, но Хюсние всичко и разказва

Г-жа Фериде пита Азра, защо не е дошла в болницата, но Азра скрива от нея, че Дженк не и е разрешил да я види, а се оправдава, че семейството и е било при нея и тя не е искала да създава проблеми.

-Азра, ти наистина ли си ме изхвърлила от живота си, така ми каза Дженк?

Азра мълчи, но леля Хюснийе не издържа и казва на Фериде, че Серап е идвала и такива ги е наговорила на Азра, че тя си събрала куфара и се готвила да си ходи.

-Чуй ме, Азра, ти никъде няма да ходиш! Защото нито Серап, нито някой друг може да те гони!

Леля Хюсние не се спира и разказва всичко на Фериде, че са подали жалба срещу Азра, че е мошеничка и когато Хасан се е обадил, Азра тръгнала към баницата, но дошла полиция и забрала момичето.

-Лельо Хюсние, не трябва, сега не е момента, леле Шекер току-що излезе от болницата – опитва се Азра да я спре да говори.

-Сега е момента, защото трябва да вземе мерки – казва Хюснийе, а г-жа Фериде казва, че дори е закъсняла.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *