Какво ще видим?

Откраднати мечти – Епизод.76 (Ето какво ще видим)


Вижте още какво ще се случи в еп.76 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Дурмуш се скрива от Текин. Той нарежда на Нериман да му каже, че е заминал за погребение. Междувременно в имението ще се проведе фотосесия за каталог с дрехи. Мелис ще направи снимките. В последния момент се оказва, че стилистът няма да успее да дойде. Улвийе убеждава всички да облекат дрехите на Мерием. Макар че Левент много я подкрепя в това, Мелис прави всичко възможно да създаде у Мерием впечатлението, че тя и Левент са много близки.

Айше е съсипана. Тя не иска да участва в традиционните приготовления за официалното предложение. Сафие обаче убеждава дъщеря си, че бракът с Доган е по-добър вариант, отколкото да живее в Германия заедно с баща си. Мелис нахлува при Текин. Тя не разбира защо Йомер и Мерием са все още в имението. Благодарение на инициативата на Йомер Мелис прави снимка на момчето, Левент и Мерием заедно край басейна. Левент открито казва на Мерием, че изглеждат като щастливо семейство.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *