Откраднати мечти – Епизод.79 (Ето какво ще видим)


Доган се отказва от отмъщението си. Вижте още какво ще се случи в еп.79 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Подготовката за сватбата на Айше и Джемил е в ход. Тя е едновременно щастлива и тъжна. Левент подарява на Мерием красива рокля за сватбата на приятелката ѝ. Когато вижда Мерием, Левент не може да се отърси от възхищението си, а Мелис е обзета от ревност. Тя възнамерява да отиде с тях, за да вземе булката, но Левент дискретно я отблъсква.

Доган си купува пистолет. Когато Джемил пристига, за да вземе Айше, Доган го държи на мушка. Айше е единствената, която забелязва опасността и предпазва Джемил със собственото си тяло. Доган се отказва от отмъщението, но не спира да се отчайва от загубата на любимата си.

По време на сватбата Дурмуш се кани да отвлече Йомер от имението, но след телефонно обаждане от Кудрет се отказва. Притиснат до стената от Текин, той му разкрива, че именно Кудрет е довел Йомер при него и че Хюля е искала да му плати, за да вземе момчето от имението. Заинтригуван, Текин кани Кудрет да влезе; тъй като мъжът отказва да му каже каквото и да било, Текин го упоява.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *