Откраднати мечти – Епизод.93 (Ето какво ще видим)


Левент, с помощта на Йомер, се подготвя да поиска от Мерием да се омъжи за него! Вижте още какво ще се случи в еп.93 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Левент не може да понесе поведението на Мелис. За нейна изненада той иска тя да се изнесе от имението. Мелис се съгласява, преструвайки се на дълбоко наранена, но всъщност не отива никъде и в душата си се заклева да отмъсти. Айше открива, че любимата риза на Джемил е изцапана с белина. Двойката скоро разбира, че това е замисълът на Бедрие. Айше и Джемил несъзнателно се сближават.

Следва нова кавга между Нургюл и Нериман. Нериман, желаейки да си отмъсти, казва на Мерием, че Нургюл ще изпрати Йомер в Германия. Жената обаче успява да успокои наивния Мерием. Левент, с помощта на Йомер, се подготвя да предложи брак на Мерием. Мелис не възнамерява да гледа безучастно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *