Какво ще видим?

Ямата – Епизод.14 (Ето какво ще видим)


Аличо съобщава на Ямач, кой е видял в склада на Паша. Ямач казва на баща си, че сред хората им има шпионин на Вартолу, Идрис не иска да повярва. Селим не иска да работи повече с Вартолу. Вижте какво още ще се случи в епизод 14 на турския сериал „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 август 2022 по Diema Family.

НА КРАТКО какво се случва в еп.14 на „Ямата“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 август 2022 по Diema Family.
Догукан е тежко ранен след катастрофата и умира в ръцете на Ямач, но хората на Идрис правят така, че да изглежда, че младежът е починал от наркотици.
Селим не иска да работи повече с Вартолу, но той го заплашва. Селим се чувства безпомощен и това го кара да се ядосва, че е поел погрешен път от гняв към семейството си и сега не може да се измъкне.

Ямач казва на баща си, че сред хората им има шпионин на Вартолу, Идрис не иска да повярва.

Аличо съобщава на Ямач, кой е видял в склада на Паша.

Сена заплашва Караджа, че ако направи нещо на Акшин ще ѝ обръсне главата.

Идрис казва на Султан, че иска да въведе ред в къщата, затова да пита лекаря, дали може да се върне в спалнята им. А след това я пита, защо отново е тормозила Сена, а Султан му отговаря, че откак се е появило това момиче в къщата всичко е съсипало.

-Така е, защото в къщата няма ред – казва Идрис.

В същото време Сена се опитва да се свърже с Ямач, но телефонът му е изключен.

В същото време Селим и останалите са на мястото на катастрофата и слизат по слона при Ямач, където разбират, че Догукан е починал от раните си в ръцете на Ямач.

Паша откарва Ямач в болницата, а Еми, Метин и Керим закарват трупа на Догукан в дома му, и правят така, че да изглежда, че Догукан е починал от наркотици, почистват бъркотията, която цари там и прибират тялото на бащата на момчето.

Едно от момчета, който купиха от човека на Вартолу наркотици се обажда на дилъра, защото не знае какво да прави, тъй като приятелят му е изпаднал в безсъзнание. Дилърът пристига и се опитва да скрие, това което е станало, като ударя с нож момчето, което го повика, а другото го качва в багажника на колата и оставя в безлюдно място.

Аличо, на който Ямач беше поставил задача го чака да се върне, за да му каже, какво е видял, но когато Селим пристига пред къщата на родителите си с Ямач и Аличо го спира, той му казва, че сега не е момента и Аличо вижда Ямач да спи на предната седалка

След като оставя брат си, Селим отива при Вартолу и го пита, дали той е взел от момчето петте милиона, който брат му е върнал? Вартолу си признава, че е той.

Селим му казва, че напуска тази работа, и повече няма да работи с него.

-Няма да ти позволя – отвръща Вартолу и го заплашва със смърт.

Селим се чувства безпомощен и това го кара да се ядосва, че е поел погрешен път от гняв към семейството си и сега не може да се измъкне.

Разбираме, че всъщност Вартолу е син на Идрис.

Ямач отива при баща си и му казва, че заради него тази вечер е умрял човек и той не знае как да се справи с това. Баща му го успокоява като му казва, че не може да спаси всички…

Идрис също така му признава, че е отменил заповедта си да убият Вартолу, защото той е сгрешил, като си е помислил, че той (Ямач) се е изплашил и го пита, защо е направил това?

Ямач му казва, че сред тях има шпионин на Вартолу. Идрис му отвръща, че това е невъзможно и му казва да намери доказателства, а след това да обвинява.

Виждайки в какво състояние е Ямач, Сена го моли да отидат в болницата, а той ѝ казва, че вече е бил и нищо му няма, просто синка, като я е лъже, че се е сбил, за да защити семейството.

Сутринта Ямач вижда Аличо да го чака премръзнал. Ямач го пита от кога го чака, а той му отговаря, че е видял как снощи са го докарали и е спял. Ямач пуска парното в колата и му казва да се качва.

-Някой идва ли в склада Аличо?

-Да, Иса.

-Уверен ли си в това, Аличо?

-Иса.

Ямач е много изненадан от информацията, която научи. Той отива в склада и намира наркотици, които унищожава.

Сутринта Сена вижда Караджа и я заплашва да не е посмяла да направи още нещо на братовчедка си, която цяла вечер е плакала, заради нея, защото ще си има работа с нея и ще ѝ обръсне главата.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „ЯМАТА“– https://www.facebook.com/groups/342614244294727 Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *