5-те най-хитови сериали в Турция


Турските сериали са завладяващи, колоритни и изпълнени с много емоции. Завладяващите персонажи, които ни представят са едновременно близки до нас с ежедневните си проблеми, но и екзотични. Всяка година турските на бял свят се появяват куп нови продукции, но само най-интересните и издържаните успяват да завладея сърцата на зрителите и да останат завинаги в тях. Кои са най-хитовите турски сериали през последните години?

Едно от най-интригуващите заглавия е Защитникът с Чаатай Улусой, който се слави и като най-добре платения турски актьор в последно време. Друг много любим сериал на почитателите на турските продукции е и Дар, в който участва харизматичната звезда Берен Саат.

Друга популярна продукция е Блокът на невиннит – заглавие, което беше много нашумяло през изминалата година. В него се снима и Фара Зейнеп. Популярно заглавие е и Червената стая. Продукцията успешно се конкурира с Имало едно време в Чукурова, която също допадна изключително много на любителите на драми. 

Друга драматична телевизионна продукция, превърнала се във фаворит за зрителите, е Гълъб. Анализите показват, че с всяка излъчена серия интересът към драмата е още по-голям. 

Поредното хитово заглавие се оказва Безмилостен град – драматичен сериал, който разказва за интригите и жестоките тайни в две семейства, чиито съдби се преплитат. Поредицата много бързо спечели зрителите и бързо успя да оглави всевъзможни класации, посветени на турските сериали. В продукцията участва и красивата актриса Мине Тугай, която българските зрители помнят от Твоят мой живот, Кварталът на богатите и други турски сериали, излъчвани през последните години в България. 

Сега спираме с драмите, за да споменем Любов на показ – продукция с комедиен характер, разказваща сладка и весела история на влюбени сърца. 

Когато говорим за много успешни турски сериали, веднага се сещаме и за актьора Бурак Йозчивит, който пренесе зрителите в Основаването на Османската империя. Този исторически сериал също е от най-хитовите за южната ни съседка, а според слуховете дори превръща Бурак Йозчивит в един от най-добре платените турски актьори на всички времена. 

Поредното сполучлив сценарий е този на турския медицински сериал Лекарят-чудо. Анализите показват, че преди 2 години той е абсолютен хит в южната ни съседка и по рейтинг успява да разгроми всякаква конкуренция.

Друг хитов сериал е Казвам се Мелек. Интересното при него е, че не започва особено интригуващо, или поне не изглежда така. Въпреки това с всяка следваща серия става все по-вълнуващ за зрителите и първоначалните прогнози на критиците се оказват грешни. След няколко епизода Казвам се Мелек може да се похвали с нелош рейтинг. 

Това бяха някои от най-новите и най-хитови сериали в Турция. За българските зрителите такива ще си останат завинаги и заглавия като Великолепният век, Листопад и Перла. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *