Актьори

Най-богатите турски актьори


Сред талантливите и известни турски актьори има и такива, чиито хонорари възлизат на цяло състояние. Или поне така твърдят слуховете и писанията на папараци в южната ни съседка. Нека видим кои турски телевизионни звезди са сочени като много, ама много богати!

Джем Йълмаз
Известният комик трупа състояние благодарение на комедийни превъплъщения, реклами, филми и записи на нови шоу програми. Определено не може да се похвали от липса на внимание. 
Берен Саат
Според неофилана информация красавицата взема по 65 000 турски лири за серия от сериала Revenge.

Халит Ергенч
Халит Ергенч, който знаем и от харизматичния му образ в сериала Великолепния век също е сред най-добре платените турски актьори. Талантливият актьор е много търсен в цяла Турция, освен това е популярна звезда в страните от Балканите. Запалени почитатели има и в Близкия изток.
Кенан Имирзалъоглу
Харизматичният актьор, който се изявяваше в сериала Езел, е едно от най-известните лица в турския шоубизнес. Според някои слухове той може да се похвали с годишна печалба от почти шест милиона турски лири. Определено има за какво да му завиждаме!
Мурат Йълдъръм
Той е един от най-желаните турски актьори. Бил е женен и за красивата Бурчин Терзиоглу, която също се изявява като актриса в турските сериали.
Къванч Тътлъту
Къванч Тътлъту е един от най-разпознаваемите млади турски актьори. След сериала Перла, той се превърна в перлата на турския шоубизнес. Красавецът, който е известен е и като турския Брад Пит, е особено популярен в цял свят. Някои от заглавията с негово участие са Север юг и Езел. 
Бурак Йозчивит
Той е млад, амбициозен и много популярен напоследък. А както се разбира и от слуховете е сред най-добре заплатените турски актьори в последните години. Зрителите го обожават, а последователите му в социалните мрежи са над 1 милион. Важен момент в кариерата му изиграва участието във сериала Великолепният век – заглавие, което за момента се очертава най-успешното за турското кино.
Кадир Инанир
Възрастната звезда определено се различава значително от повечето имена, които бяха споменати досега. Но актьорът има огромен стаж зад гърба си и по талант успява да сложи в малкия си джоб някои свои млади колеги. Той е актьор на няколко поколения, а критиците определят телевизионните сериали с негово участие като незабравими.
Енгин Акюрек
Енгин Акюрек е харизматичен, сексапилен и изключително популярен за почитателите на съвременните турски сериали. Той е сред най-търсените лица в турския шоубизнес. 
Нургюл Йешилчай
Нургюл Йешилчай е сред най-обичаните турски актриси, а и сред най-добре платените в бранша. Красавицата печели по 55 000 турски лири за епизод от поредицата Султан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *