Нови турски сериали 2021


Макар и недолюбвани от мнозина, турските сериали имат голям брой почитатели от цял свят и на всякаква възраст. Няма зрител, който да остане равнодушен към драматичните събития, показвани в турското кино. През 2021 година нова порция от мелодрами ще превземе малките екрани. 

Не можем да не отбележим, че сюжетите на турските сериали са завладяващи и емоционални. Те представят бита, традициите и начина на живот в южната ни съседка. Колкото и колоритни да са сюжетите обаче, зрителите стават все по-претенциозни. Това автоматично праща много от заглавията в категорията на слабите продукции. Успешните поредици обаче успяват да откраднат сърцата не само на местните зрителите, но и се популяризират в цял свят. Талантът на актьорите, които участват в тях, пък бива показан от телевизии на различни държави. 

Всяка година в южната ни съседка се появяват сериали с еднотипен сюжет. Често виждаме женски интриги между снахи и свекърви, приятелки-съпернички и екшън сцени в сериали за шпиони и мафиоти. Тази година новите продукции ще са съвсем различни и ще задоволят вкуса и най-капризния зрител.

Ето и кои турски сериали се оказват най-желаните за годината:

Започваме нашия списък със сериала Фатма, който е нещо невиждано досега. Главният персонаж в него е сериен убиец, който обаче е дама. В тази необикновена и зловеща роля ще се въплъти талантливата актриса Бурчу Биджиджик. Според критиците на турското кино тази продукция е голям риск, тъй като е нетрадиционна и може изобщо да не се приеме от турските зрители. Въпреки това любителите на силни емоции и заплетени истории ще оценят подобаващо подобен сюжет. 

Безмилостен град е вероятно един от новите турски сериали, разпалили най-голям интерес във верните почитатели на този тип продукции. Сюжетът разказва за Недим, който става жертва на пъкления план на злонамерена роднина и загуба своята подвижност. Подлата съпруга на чичо му не се задоволява само с това. Тя е решена да отстрани Недим от пътя си и измисля всякакви подли номера. Дали обаче съдбата е нейна страна?

Друг интересен и нетипичен турски сериал е Червената стая. Той е изключителен заради това, че разказва за пациентите, имащи нужда от психотерапия. Какви са техните необикновени проблеми? Какви демони се крият в съзнанието им? Дали зрителите ще се припознаят в тях, предстои да разберем. 

Обади се на моя агент е друга продукция, която ще впечатли зрителите с необикновения си и разнообразен сценарий. Тук се разказва историята на агенция, която успява да намери изгодна оферта за всеки. А хората, които се възползват от нейните услуги имат не само трудности в бизнеса, но и в личния си живот. 

Друго заглавие, отличило се на фона на множеството турски сериали, е Конкуренция. Тази продукция е интригуваща и необикновена по рода си, защото засяга проблемите в правната система и показва живота на адвокатите. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *