Откраднати мечти – Епизод.64 (Ето какво ще видим)


Мелис се възползва от изпадналия в безсъзнание Левент! Вижте още какво ще се случи в еп.64 на турския сериал „Откраднати мечти”.

Погълнати от разговора, Айше и Джемил не забелязват изчезването на Йомер. Те търсят момчето, но след известно време Мерием е сигурен, че то е паднало в езерото. Без да се замисля, Левент скача във водата. Междувременно се появява Йомер, който, както се оказва, е тичал след пеперудата. Левент моли Мерием да се върне в имението. Айше вярва, че Мерием не е безразлична към Левент.

Левент е настинал след плуването в езерото. Той трябва да си остане у дома. Той иска от Джемил документи, които се оказва, че Айше има. След като научава за болестта на Левент, Мерием решава да занесе документите в имението. Мелис се възползва от ситуацията и пред очите на Мерием симулира интимна сцена със спящия Левент. Мъжът се събужда и се опитва да убеди Мерием да остане в имението. Тя обаче си тръгва.

Текин решава да даде децата на известен безмилостен престъпник с прякор Кулауи Кямил. Бръмбара чува разговора му и убеждава останалите деца да избягат. Дурмуш оказва все по-голям натиск върху Мерием, за да накара момичето да работи за Текин. Мерием обаче е категоричен.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Откраднати мечти“– https://www.facebook.com/groups/otkradnati.mechti Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *